Přeskočit na obsah

Domů

Návrh a realizace designových podlah a stěn.

Provádíme realizaci nejrůznějších designových stěn a podlah.

DESIGNOVÉ STĚRKY

Designové stěrky na stěnu a podlahu. BETONOVÁ STĚRKA, BENÁTSKÝ ŠTUK, PRYSKYŘIČNÉ STĚRKY, IMITACE KAMENE a další LUXUSNÍ POVRCHY.

Materiály, které jsou pro naše práce používány, jsou speciálně navržené pro danou práci a mají plnou technickou podporu výrobců, kteří mají určené technologické postupy.

Naše firma dodržuje veškeré technologické postupy, každá realizace je individuální a je ideální vše konzultovat u zákazníka doma.

Provádíme realizace v kancelářích, rodinných domech, hotelích, na stěnách, podlahách včetně stěn kuchyňských linek, koupelen a sprchových koutů.

Stěrky jsou vhodné na zvýraznění detailů v místnostech, jako jsou sloupy, krby, dále jako finální povrchová úprava schodiště.

Designové stěrky je možné také použít na fasádách, terasách, soklech nebo podezdívkách.

KAMENNÉ KOBERCE

Renovace betonových povrchů metodou KAMENNÝ KOBEREC.

Kamenný koberec je praktický litý systém s jehož pomocí lze vytvořit podlahu, která je tvořena směsí přírodních oblázků a pojiva.

Jedná se o bezespárový povrch, který lze aplikovat na nejrůznější typy podkladů a to, jak v interiéru, tak v exteriéru.

Jednoduchá aplikace do jakékoliv místnosti bez vzniků tzv. prořezů jako u klasické dlažby.

Kamenný koberec je dodáván v několika barevných variantách, každý zákazník si může vytvořit mix mezi jednotlivými barvami dle vlastního přání a požadavků.

Směs přírodních kamínků a pojiva zaručuje vysokou pevnost, odolnost a trvanlivost. Výhodou je, že není nutné předchozí vyrovnání podkladu, kamenný koberec je schopen vyrovnat i velké nerovnosti v podkladu, jeho pevnost je několika násobně vyšší než betonu.

Visit Us On Facebook